Поред Петроварадина и Сремске Каменице машине „Пута“ стигле и у Руменку

posted in: вести | 0

Поред улица које се асфалтирају у Петроварадину и Сремској Каменици, машине ЈКП „Пута“ стигле су и у Руменку, где се за поправку припрема Улица војводе Путника и пешачка стаза код раскрснице Партизанске и улице Ослобођења, где је почетком марта постављен привремени семафор који ће допринети бољем регулисању саобраћаја и олакшати кретање пешака.

У Петроварадину се асфалтира крак Карагаче, улица Мира и улица Каменичке ширине, док су на Буковачком путу у Петроварадину и у улици Ружа у Сремској Каменици настављени припремни радови за поправку коловоза асфалтом. У Брезиној улици у Петроварадину настављени су радови на уређењу банкина, а на Булевару краља Петра Првог, радови на довођењу раскопаних површина у технички исправно стање.

На локацијама у Новом Саду на раскрсници Футошког пута са Вршачком, Руменачком путу и  улицама Бате Бркића, Каће Дејановић, Сељачких буна и Радомира Раше Радујкова изводе се радови на обележавању хоризонталне саобраћајне сигнализације путном бојом или хладном пластиком.

ул. Мира, Петроварадин