Нови асфалт за још улица у Петроварадину, Лединцима и Сремској Каменици

posted in: вести | 0

У Петроварадину, Сремској Каменици, Старим и Новим Лединцима радници и машине ЈКП „Пута“ настављају радове на асфалтирању и поправкама улица. У улици Војводе Синђелића у Новим Лединцима поправља се коловоз од туцаника.

У улицама Ружа и Иве Андрића у Сремској Каменици, као и у улицама Буковачки до, и на  Везирцу у току су радови на изради прилаза – колских улаза и уређењу банкина. Банкине се уређују и у улицама Николе Вујића у Сремској Каменици и Брезиној у Петроварадину.

Део екипа наставио је са уређењем атарских путева у Степановићеву, што ће пољопривредницима омогућити да лакше стигну до својих њива, а уједно ће унапредити и безбедност осталих учесника у саобраћају, јер ће уређени путеви и отресишта онемогућити изношење блата на коловоз са точкова пољопривредних машина.

На Булевару краља Петра I изведени су радови довођења раскопаних површина у технички исправно стање, а јуче су офарбани пешачки прелази у Шекспировој, Балзаковој, Бановић Страхиње, Београдском кеју и Кеју жртава рације.

– Унапређење саобраћајне инфраструктуре обезбеђује директну корист за све грађане, било да иду на посао, у школу, на факулутет, или обављају друге свакодневне активности. Након Сремске Каменице, Старих и Нових Лединаца и Петроварадина, на реду је један број улица у Боцкама и Буковцу. А када завршимо радове на сремској страни, почећемо с асфалтирањем у Ветернику, Футогу и другим приградским насељима – рекао је Душан Радојичић директор ЈКП „Пут“.

Буковачки До, Петроварадин