Хоповска, Стари Лединци

Асфалтирано шест улица и поправљена оштећења на државном путу Нови Сад – Беочин

posted in: вести | 0

Радници ЈКП „Пут“ настављају радове на унапређењу градских саобраћајница. Коловоз је поправљен у осам улица у Новом Саду, Сремској Каменици, Новим и Старим Лединцима, као и на државном путу Нови Сад – Беочин.

У Сремској Каменици, нови асфалт добиле су улице Васе Стајића и Партизанска, а у Новим Лединцима, Змај Јовина, крак Девет Југовића и крак Народне Војске. У Старим Ледницима поправљен је крак Хоповске улице, од броја 13. Поред тога, настављени су радови на поправци коловоза. У Новом Саду, коловоз је поправљен у  улици Јована Ђорђевића, а у две улице у Сремској Каменици, Староиришком путу и Школској улици  код ОШ „Јован Јовановић Змај“, обновљен је коловоз од туцаника.

Јуче су улици Стеве Нинковића у Новим Лединцима уређене банкине, а у улици Петра Драпшина у Каћу, замењена је пластика на успоривачима брзине. У улицама Стојана Новаковића 1, Жарка Зрењанина код аутобуског стајалишта и улици Мише Димитријевића код Крилове, асфалтирални су делови коловоза који су били раскопани због радова.

– Асфалтирање улица и редовно одржавање коловоза на улицама представљају један од кључних приоритета градске власти и ЈКП „Пут“. Редовно одржавање улица омогућава комфорнију вожњу и унапређује безбедност свих учесника у саобраћају – возача, пешака и бициклиста. Током пролећа очекују нас још обимнији радови, како на асфалтирању улица, тако и на одржавању бициклистичких и пешачких стаза – каже Душан Радојичић, генерални директор ЈКП „Пут“- а.

Змај Јовина, Нови Лединци