Радови на сремској страни, у плану интензивно асфалтирање и у другим деловима града

posted in: вести | 0

Више од 10 дана трају радови на пролећном сређивању улица на сремској страни града. Путари су најактивнији у Сремској Каменици, Старим и Новим Лединцима.

У улици Јагода и Бранка Манојловића у Сремској Каменици, одвијају се радови на поправци коловоза асфалтом, а у улици Васе Стајића у току су припремни радови за пресвлачење коловоза асфалтом. Припремни радови и уградња асфалта изводе се у улици Стеве Нинковића у Новим Лединцима.

Дуж Пута за Клису, крак од Симе Шолаје, и улицама Проте Матеје Ненадовића, Јована Дучића у Старим Лединцима и улици Златана Петровића у Новим Лединцима, које су асфалтиране претходних дана у току је уређење банкина. На Булевару Патријарха Павла поправља се пешачка стаза, док је у Сремској Каменици у улици Бранислава Букурова у току уређење пешачке стазе уз дечије игралиште.

У ЈКП „Пут“ истичу да ће, уз радове на сремској страни до краја месеца, бити започети радови и у другим деловима града. – Континуирано улагање у развој путне инфраструктуре је од суштинског значаја за све Новосађане. Свесни смо да су одржавање и обнова путева кључни за безбедност и комфор грађана, као и за привлачење инвестиција и развој локалне економије. Наставићемо са радовима следећи планове и приоритете које смо поставили у складу са потребама грађана и развојном политиком града Новог Сада – рекао је Душан Радојичић, директор ЈКП „Пут“.

Бранислава Букурова, Сремска Каменица
Стеве Нинковића, Нови Лединци