Од 7. до. 15. марта, радови на уређењу пет улица у Сремској Каменици и три улице у Новим Лединцима

posted in: вести | 0

У Футогу, Сремској Каменици и Старим Лединцима и више локација у Новом Саду настављени су обимни радови на унапређењу саобраћајне инфраструктуре. На раскрсници Булевара патријарха Павла 1а и на Булевару Михајла Пупина 3, ревитализована је пешачка стаза, док су у Првомајској и Руменачкој израђени асфалтни успоривачи брзине и постављена вертикална сигнализација. У Ћирила и Методија, Раковачкој и Шумској асфалтиран је део коловоза који је био раскопан због комуналних радова.

У Старим Лединцима, у улицама Вука Карџића, Проте Матеје Ненадовића и путу за Клису – крак од Симе Шолаје, у току је поправка коловоза асфалтом. Након завршетка радова на асфалтирању у току је уређивање банкина у краку Пута хероја према Новом Селу 2, као и Хоповској улици  у Старим Ледницима. Радови се настављају и у Новим Лединцима, где је у  току припрема улице Златана Петровића за поправку коловоза асфалтом.

Екипе ЈКП „Пута“ наставиле су радове и у Футогу. У улицама Мирослава Антића, Повртарској, Првомајској и Светозара Марковића постављена је нова пластика на успоривачима брзине, а у Првомајској и Руменачкој израђени су успоривачи брзине од асфалта и постављена вертикална сигнализација. Поред тога, на више локација изведни су радови на одржавању семафора.

Од сутра, 07.03. до петка 15.03.2024. године, ЈКП „Пут“ изводи радове у Сремској Каменици у улицама Васе Стајића, Митра Урошевића Ристе, Наде Љубојевић Тихе и Партизанској, као и у Лединцима у улицама Златана Петровића, Змај Јовиној и Стеве Нинковића.

Радови ће се изводити уз отежано одвијање саобраћаја, па молимо грађане за разумевање и поштовање саобраћајне сигнализације.