Пресвлачење коловоза на Булевару Јаше Томића

posted in: вести | 0

Грађевинске екипе ЈКП „ПУТ“ а су почетком месеца јуна наставиле извођење радова истим темпом као и претходног месеца. С обзиром на то да је претходни период обележило врло нестабилно време и чести пљускови као и велика количина воде радови су усклађивани са ситуацијом на терену. Започети су припремни радови на пресвлачењу коловоза новим асфалтом на више локација, вршено је асфалтирање, затварање раскопаних јавних површина, поправке оштећења….

Данас су започети радови на припреми коловоза за асфалтирање на Булевару Јаше Томића у делу од железничке станице до Париских комуна, у смеру ка Руменачкој улици, због чега ће саобраћај у наредним данима бити делимично измењен.

Јуче је завршено асфалтирање у Новој улици 31 на Сајлову док се припремни радови одвијају у Ветернику у Поенкареовој улици, улицама Савке Суботић и Јована Обреновића. У Сремској Каменици се исти радови одвијају на Мишелуку, Светог Илије, Богдана Гавриловића, а у Новом Саду у Улици пут шајкашког одреда и Индустријској.

Радови на санацији бициклистичке стазе се одвијају на Футошкој улици у делу од Браће Рибникара до Булевара ослобођења, а поправке пешачких стаза се  врше у улицама Берислава Берића,  Саве Љубојева, Краљевића Марка, Матице српске и Каће Дејановић.

Претходних дана су започети радови на семафоризацији раскрснице улица, Темеринска – Југ Богдана док се уградња индуковане петље врши на Путу шајкашког одреда.